​Μπορεί ο Φιλ Ράντ να γλύτωσε την φυλακή, όχι όμως και τον κατ΄οίκον περιορισμό.

Για τον ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος «ΑC/DC» ο λόγος, ο οποίος όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, κατηγορούνταν πως είχε προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει δυο ανθρώπους.

Ωστόσο οι παραπάνω κατηγορίες κατέπεσαν ελλείψει στοιχείων.

10711429.jpg
Τελικά ο Φιλ Ραντ παραδέχθηκε πως είχε απειλήσει με θάνατο έναν υπάλληλο που σχετιζόταν με την κυκλοφορία του σόλο άλμπουμ του, καθώς και ότι είχε στην κατοχή του ναρκωτικά.

Γι΄αυτό και το δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας αποφάσισε να τον καταδικάσει σε κατ΄οίκον περιορισμό για οχτώ μήνες. Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα του επιτρέπεται να πραγματοποιεί επισκέψεις κατόπιν αδείας, ενώ θα παρακολουθείται ηλεκτρονικά.

Phil-Rudd-1200.jpg
Ο συνήγορος του 61χρονου ντράμερ των «AC/DC» δήλωσε στο δικαστήριο πως ο πελάτης του βρισκόταν υπό πίεση την περίοδο της διάπραξης του αδικήματος και υπό την επήρεια ναρκωτικών και περιέγραψε το περιστατικό απλώς ως ένα οργισμένο τηλεφώνημα.

phil-rudd.jpg
Μάλιστα τόνισε ότι η καταδίκη του θα είχε ως αποτέλεσμα ο Ραντ να χάσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια μελλοντικών εσόδων λόγω του ότι δεν θα ��πορεί να κάνει περιοδείες με το συγκρότημά του και ζήτησε την απαλλαγή του.

spl866319_005.jpg
Τα παραπάνω επιχείρημα όμως δεν έπεισε τον δικαστή Τομ Ίνγκραμ, ο οποίος του αντέτεινε ότι «αυτό ο σημείο δεν με πείθει πλήρως. Οι Κουίν αντικατέστησαν τον Φρέντι Μέρκιουρι και το συγκρότημα περιοδεύει αυτή τη στιγμή χωρίς εσάς».