​Πίσω από τα κάγκελα βρίσκεται γνωστός μουσικός, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία αλλά και βιασμό, ενώ, αρχικά, είχε αφεθεί ελεύθερος!

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για παράνομη χρήση όπ��ου, απειλές, βιασμό πρώτου βαθμού, σεξουαλική κακοποίηση δευτέρου βαθμού και επίθεση βρίσκεται ο Ντιν Καστρονόβο, ντράμερ του ροκ συγκροτήματος «Journey», γνωστό από τα ‘80s με τραγούδια όπως τα «Don't Stop Believin'», «Faithfully» και «Wheel Ιn The Sky».

Ο 50χρονος μουσικός συνελήφθη πρώτη φορά στις 14 Ιουνίου, όμως, πλήρωσε την εγγύηση, ύψους περίπου 18.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος. Πάντως, στις υποχρεώσεις του συγκροτήματος, το οποίο βρίσκεται σε περιοδεία, δεν επέστρεψε, καθώς τον έχουν αντικαταστήσει.

Η δεύτερη σύλληψη του ντράμερ έγινε χθες, επειδή παραβίασε την εντολή να μην έρθει σε επικοινωνία με την γυναίκα την οποία κατηγορείται ότι κακοποίησε. «Tα μηνύματα περιείχαν από ύβρεις και εκφράσεις όπως “θέλω να σε δω να υποφέρεις”, μέχρι απειλές ότι θα την σκοτώσει», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, κάνοντας γνωστό ότι ο Καστρονόβο έστειλε στην εν λόγω γυναίκα 122 μηνύματα στο κινητό και της τηλεφώνησε 35 φορές!

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μουσικός μπλέκει με το Νόμο: τον Ιανουάριο του 2012 είχε καταδικαστεί σε 80 ώρες κοινωφελούς εργασίας, καθώς επιτέθηκε, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, σε μία γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.