Πωλείται η πολυτελής έπαυλη στη Νότια Γαλλία όπου στέγασαν τον έρωτά τους ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ και η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί.

Το τίμημα ανέρχεται στα 23 εκατομμύρια ευρώ, όπως ανακοίνωσε το «Sotheby’s Real Estate France».

politirio-gia-tin-bila-tou-tzoni-ntep-sti-notia-gallia1.jpgΗ έπαυλη απέχει 25 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Σεν Τροπέ στην Κυανή Ακτή και είναι «ένας πραγματικός οικισμός της Προβηγκίας που αποτελείται από δώδεκα κτήρια», με 1.000 τετραγωνικά μέτρα κατοικήσιμης επιφάνειας και 150 στρέμματα γης, σύμφωνα με το Sotheby’s Real Estate France.

Η ιδιοκτησία περιλαμβάνει πολλούς ξενώνες, ένα εκκλησάκι, ένα εστιατόριο και μπαρ, ένα εργαστήριο - γκαράζ, μία οικία για το προσωπικό, ένα περίπτερο κυνηγιού, έναν παιδότοπο, ένα γυμναστήριο, μία επαγγελματική κουζίνα.

politirio-gia-tin-bila-tou-tzoni-ntep-sti-notia-gallia2.jpgΥπάρχουν επιπλέον δύο πισίνες, μία πίστα σκέιτμπορντ όπως επίσης και ένας εκθεσιακός χώρος όπου ο Τζόνι Ντεπ παρουσίαζε τα έργα του, καθώς όπως είναι γνωστό στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη ζωγραφική.

Το ακίνητο πωλείται μαζί με πολλά προσωπικά αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτό, μεταξύ των οποίων και μια στολής πειρατή, όπως γράφει το Paris Match.