Κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» το πρωί της Παρασκευής, καθώς δημοσι��ύματα θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να αρραβωνιάστηκε κρυφά την πρώην σύντροφό του και το Παλάτι να ετοιμάζεται για την επίσημη ανακοίνωση!

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το αμερικανικό «Οk!», ο 30χρονος «γαλαζοαίματος» όχι μόνο επέστρεψε στην αγκαλιά της Κρεσίντα Μπόνας, μετά από περίπου ένα χρόνο, αλλά και την αρραβωνιάστηκε υπό άκρα μυστικότητα!

content-images (800x596).jpg
(O Xάρι και η Κρεσίντα σε βραδινή έξοδο, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο)

Ο Χάρι και η Κρεσίντα υπήρξαν ζευγάρι για περίπου δύο χρόνια και χώρισαν τον Απρίλιο του 2014. Ωστόσο, οι παπαράτσι είχαν «τσακώσει» τον πρίγκιπα σε ��ξοδό του με την ηθοποιό - χορεύτρια - μοντέλο όσο ήταν χωρισμένοι.

«Επανασυνδέθηκαν τον Μάρτη. Ήθελαν να το κρατήσουν για τους εαυτούς τους όσο το δυνατόν περισσότερο», αναφέρει στο περιοδικό πηγή που δεν κατονομάζεται, προσθέτοντας ότι ο χωρισμός τους έκανε να συνειδητοποιήσουν τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον.

cressida-bonas-dior.jpg
(H 26χρονη σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της)

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε την έγκρισή της για τον αρραβώνα, αν και δεν βλέπει με καλό μάτι την 26χρονη λόγω του… επαγγέλματός της: «η βασίλισσα δεν είναι ενθουσιασμένη με την καριέρα που ακολουθεί η Κρεσίντα, καθώς προτεραιότητα για μία πριγκίπισσα είναι τα βασιλικά καθήκοντα. Ωστόσο, έδωσε την ευλογία της για τον αρραβώνα, καθώς θέλει ο Χάρι να αποκτήσει δική του οικογένεια».

Όπως είναι αναμενόμενο, το δημοσίευμα κάνει το γύρο του κόσμου και αναπαράγεται από μέσα ενημέρωσης διεθνώς. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση ή διάψευση από το Παλάτι, εντείνοντας την αγωνία για το αν ο κρυφός αρραβώνας είναι γεγονός ή ανυπόστατη φήμη.

harrycropped.jpg
(Ο Χάρι και η Κρεσίντα κατά τη διάρκεια αγώνα ράγκμπι, τον Μάρτιο του 2014, λίγο πριν χωρίσουν)