​Για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον της Google επειδή στην αναζήτηση δίπλα από το όνομα του έγραφε… «gay», μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου:

«Μου το είπανε, το εντόπισα, πήρα τον δικηγόρο μου να ρωτήσω αν όντως συμβαίνει αυτό, μου είπε ότι είναι παράνομο και από κει και πέρα στείλαμε ασφαλιστικά μέτρα. Δεν ήταν κάποια κολοσιαία διαμάχη γιατί πήρε περίεργες διαστάσεις. Εδώ στην Ελλάδα δεν βγάλαμε άκρη. Μας απάντησαν από έξω με χίλια συγγνώμη και το κατεβάσανε. Τα ασφαλιστικά μέτρα κερδήθηκαν και σε κάποια χρόνια θα γίνει η δίκη, φαντάζομαι θα κερδηθεί και φαντάζομαι θα λάβω κάποια χρήματα».

Μάλιστα τονίζει πως «αν δεν κέρδιζα τα ασφαλιστικά μέτρα, θα έφευγα θα άλλαζα χώρα. Θα ήταν από τα πιο άδικα και χυδαία πράγματα που θα μου συνέβαιναν. Αν έβγαινε τρελός στη χυδαιότητα, θα πήγαινα στον αδερφό μου στην Αμερική να πλένω πιάτα! Θεωρώ ότι είναι δικαίωμα ενός ανθρώπου που είναι εντάξει με την εικόνα του, την δουλειά του και το κράτος, θα πρέπει να προστατεύεται».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως «και βλάκα να με έλεγε, το ίδιο πράγμα θα έκανα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να διεκδικεί το δίκιο του και να επιτρέπει να εισχωρεί είτε το Ίντερνετ είτε ένας δημοσιογράφος, μέχρι εκεί που του έχεις δώσει το δικαίωμα. Εγώ δεν έχω δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα. Αν ήμουν ένας άνθρωπος που προκαλούσε, θα ήταν τρελό να προσπαθήσω να το μαζέψω. Αλλά εγώ απασχολώ μόνο με την δουλειά μου γι΄αυτό και το θεώρησα ανήθικο! Σημασία δεν έχει τι λέει, αλλά αν πρέπει να το λέει!»

Όσο για το πόσο χρονών είναι ο Αργύρης Αγγέλου; Έκλεισε σήμερα τα 37, δηλώνοντας πως «μ΄αρέσει που μεγαλώνω! Δεν με αγχώνει ακόμα ο χρόνος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.