Η Αθηνά Ωνάση, αν και κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας, ποτέ δεν προκαλούσε με την εμφάνισή της. Οι στιλιστικές της επιλογές ήταν ανέκαθεν λιτές, «ήσυχες» κι αθόρυβες, όπως άλλωστε κι η ίδια. Το στιλ της μίνιμαλ έως και… ατημέλητο.

tshsaethteh.png
Βλέποντας φωτογραφίες της που έχουν κάνει κατά καιρούς το γύρο του κόσμου, διαπιστώνουμε ότι η Αθηνά ήταν πάντα λά��ρης των ατημέλητων αλογοουρών, των απλών ρούχων και του ελαφρύ –έως ανύπαρκτου- μακιγιάζ.

kukyukyukyukyukk.jpgtrhtha.jpg

(το πριν)

Τα πράγματα όμως άλλαξαν και ξαφνικά, η Αθηνά Ωνάση έγινε... γυναίκα! Οι ατημέλητες κοτσίδες έγιναν κατάξανθα κομψά σινιόν, το natural μακιγιάζ έδωσε τη θέση του σε ένα ελαφρώς πιο έντονο make-up που ανέδειξε τα κομ��ά χαρακτηριστικά της και τα casual ρούχα αντικαταστάθηκαν από θηλυκά σατέν φορέματα, συνδυασμένα με τα παπούτσια-ορόσημο της γυναικείας κομψότητας, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια!

Την μεγάλη της αυτή αλλαγή αποτυπώνουν οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της από το γάμο της ετεροθαλούς αδελφής της, Σαντρίν Ρουσέλ, όπου η Αθηνά ήταν παράνυφος. Οι φωτογραφίες αυτές, διαψεύδουν μάλιστα και κάθε φήμη περί νευρικής ανορεξίας που είχε δει το φως της δημοσιότητας. Το υγιές σώμα της Αθηνάς και η κομψή της εμφάνιση, αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη ότι η κληνορόμος διανύει τη καλύτερη περίοδο της ζωής της!

tyuktyukr.jpgyjyjyj.jpg
(το μετά)

Στους διάσημους ιππικούς αγώνες του Σεν Τροπέ που φέρουν το όνομά της, η Αθηνά Ωνάση έκανε ακόμη και τον μετρ της Ιταλικής μόδας, Τζόρτζιο Αρμάνι, να υποκλιθεί στην ανανεωμένη της εικόνα! Μάλιστα, ο διάσημος μόδιστρος κάλεσε εκείνη και τον σύζυγό της για δείπνο στην κατοικία του.

τυξτυξτυξ.jpg

djdyj.jpg

Μεγάλο πράγμα το μακιγιάζ και οι στιλίστες τελικά…!