Το δεύτερο παιδί της θα φέρει σε λίγες ημέρες στον κόσμο η Θέλξη και η τραγουδίστρια διοργάνωσε πριν λίγες ημέρες μαζί με τις φίλες της ένα baby shower για να το γιορτάσει.

«Περιμένω πώς και πώς την ώρα που θα έρθει στον κόσμο η μικρή. Ανυπομονούμε όλοι στην οικογένεια να τη γνωρίσουμε. Είμαι ευτυχισμένη τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου. Θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε οικογένεια και νιώθουμε ευλογημένοι. Το θαύμα της μητρότητας είναι μοναδικό όσες φορές και να το ζήσεις» ανέφερε στην Real Life.

250215095211_1343.jpg
Η τραγουδίστρια η οποία έχει ακόμα μία κόρη μαζί με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Παύλο Γιαβή, την 13 μηνών Νεφέλη, όπως είπε, την έχει προετοιμάσει για τον ερχομό της αδ��λφής της!

«Έχω μιλήσει στη Νεφέλη και της λέω πως μέσα στην κοιλιά μου είναι η αδερφούλα της... Βέβαια είναι πολύ μικρή για να καταλάβει αλλά έρχεται πολλές φορές, με κοιτάει και μου φιλάει την κοιλιά»

Όσο για το όνομα του δεύτερου παιδιού; «Δεν έχουμε βρει κάποιο όνομα ακόμα. Θέλουμε πρώτα να τη γνωρίσουμε και μετά να αποφασίσουμε ποιο είναι εκείνο που της ταιριάζει»