Μια εκ βαθέων εξομολόγηση για ��ην ζωή της αλλά και τον Ντέμη Νικολαΐδη έκανε η Δέσποινα Βανδή, στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» στο ΡΙΚ1.

Η τραγουδίστρια και coach του «Voice 2», δεν έκρυψε πως ο σύζυγος και πατέρας των παιδιών της ήταν αυτός που την έκανε να νιώσει για πρώτη φορά γυναίκα:

2221_NIKOLAIDIS_VANDI_25102013.jpg
«Εγώ γυναίκα αισθάνθηκα 29 ετών. Όταν γνώρισα τον Ντέμη» λέει η Δέσποινα Βανδή, εκθειάζοντας τον άνθρωπο της:

«Εγώ σαν τον Ντέμη άνθρωπο δεν έχω ξαναγνωρίσει στην ζωή μου! Έχει ένα μυαλό το οποίο είναι σπάνιο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδεώδη και οράματα. Αν είχαμε δέκα Ντέμηδες στην Ελλάδα, η χώρα θα ήταν πολύ καλύτερη».

Στη συνέχεια παραδέχ��ηκε πως «έχω αλλάξει ως άνθρωπος στο πως βλέπω τα πράγματα και πώς τα αντιμετωπίζω, στο ποιες είναι οι προτεραιότητες μου. Μπορεί να τραγουδάω τη νύχτα να είμαι πάνω σε μια πίστα, αλλά δεν ανήκω και τόσο σε αυτόν τον χώρο, προέρχομαι από αλλού».

6512_DESPINA_VANDI_NTEMIS_NIKOLAIDIS_13112013.jpg
Τέλος, αναφερόμενη στο παρελθόν της είπε πως «ήμουν το ντροπαλό παιδί του σχολείου. Πολλές φορές αν ήταν δυνατό, έσκυβα το πρόσωπο μου στο θρανίο για να μην με βλέπουν. Ήξερα όμως ότι υπήρχε κάτι για μένα εκεί έξω».

Όσο για το πώς αντιμετώπισε τον θάνατο του πατέρα της;

6823_VANDI_NIKOLAIDIS_6122013.jpg
«Μου έμεινε το παράπονο ότι δεν πρόλαβα να του πω για τον Ντέμη. Τον ρώτησα απλά τι ομάδα είμαστε και μου απάντησε “είμαστε Πόντιοι, άρα λίγο ΑΕΚ, λίγο ΠΑΟΚ”».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.