Ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook έγραψε η Έλενα Μαρία Κυριάκου μετά την επιστροφή της από τη Βιέννη, όπου διεξήχθη ο 60ος διαγωνισμός της Eurovision.

Παρόλο που πήρε την 19η θέση η ίδια υποστήριξε ότι «έδωσε τον καλύτερό της εαυτό» και ευχαρίστησε όσους την στήριξαν και την πίστεψαν.

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ.jpg
«Ένα πανέμορφο μουσικό ταξίδι έφθασε στο τέλος του! Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη που έλαβα μέρος σε αυτό το διαγωνισμό, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και θέλω να πιστεύω πως παρόλο που δεν έφερα την επιθυμητή θέση, κατάφερα να κερδίσω την καλύτερη θέση στην καρδιά σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν, όλη την ομάδα μου, τον Ευθύβουλο Θεοχάρους, τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, την Εβελίνα Τζιώρα, τον Alex Οικονόμου, την Κατερίνα Κυριακού, τον Κώστα Γαρίνη, τη Μαρία Λυραράκη, τον Δημήτρη Πέτρου για το εκπληκτικό φόρεμα, τον Κώστα Ζήση, τον Ανδρέα Χατζηπαναγή, του Έλληνες της Αυστρίας που ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα, όλη την ελληνική αποστολή και τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές μας Αλέξανδρο Χατζηιωάννου και Melina Grob και τέλος το χορηγό μου app taxi.eu που ήταν δίπλα μου τόσο στη Eurovision, όσο και τώρα.
Σας ευχαριστώ όλους!» έγραψε η τραγουδίστρια χαρακτηριστικά.