Τις σκέψεις και τα συναισθήματά της λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του «Wiener Stadhalle», για τον α’ ημιτελικό της Eurovision, εξομολογήθηκε σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή «Μία» η Μαρία Έλενα Κυριάκου, τονίζοντας ότι στόχος της είναι να βγάλει την Ελλάδα ασπροπρόσωπη!

«Νιώθω υπέροχα! Η διαίσθησή μου είναι πολύ θετική! Ξύπνησα με χαμόγελο και νιώθω ότι θα πάνε καλά όλα! Η διαίσθησή μου δεν με έχει ξεγελάσει ποτέ, θα περάσουμε στον τελικό», είπε η εκπρόσωπός μας, την ώρα που πήγαινε στο στάδιο για την τελευταία πρόβα τζενεράλε.

Σχολιάζοντας τους αντιπάλους της Ελλάδας στον ημιτελικό, η Μαρία Έλενα ανέφερε ότι όλα τα τραγούδια είναι καλά, αλλά το «One Last Breath» ξεχωρίζει, ενώ τόνισε πως η Eurovision είναι μία γιορτή της μουσικής και για τον λόγο αυτό δεν χωράνε συζητήσεις για την οικονομική κρίση και την πολιτική κατάσταση.

«Νιώθω ότι θα προκριθούμε σήμερα και, μάλιστα, σε καλή θέση», συνέχισε η τραγουδίστρια και κατέληξε: «όταν αναλαμβάνω μία δουλειά, θέλω να την κάνω τέλεια. Εκπροσωπώ την Ελλάδα και θέλω να την βγάλω ασπροπρόσωπη. Η Ελλάδα περιμένει τα καλύτερα από εμένα και γι’ αυτό θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, δεν με νοιάζει ούτε η κούραση, ούτε τίποτα».

Αισιόδοξος εμφανίστηκε και ο δημιουργός του «One Last Breath», Ευθύβουλος Θεοχάρους, ο οποίος τόνισε: «πιστεύουμε όλοι στην Μαρία Έλενα και την ερμηνεία της. Όλη η ομάδα είμαστε χαμογελαστοί και αισιόδοξοι, με θετική ενέργεια. Πάμε για τον τελικό!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν η Μαρία Έλενα και ο Ευθύβουλος!