​Ότι έχει φάει χυλόπιτα αλλά και ότι κάθε χωρισμός του είναι για εκείνον σαν ένας μικρός θάνατος παραδέχτηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο τραγουδιστής και βοηθός της Μελίνας Ασλανίδου στο «Voice 2», δεν έκρυψε ότι τον έχουν απορρίψει (χωρίς να προσδιορίσει τον αριθμό):

«Ναι έχω φάει «χυλόπιτα». Εννοείται πως το έχω ζήσει αυτό. Μάλιστα όταν είσαι γνωστός η «χυλόπιτα» πονάει πιο πολύ να ξέρεις…»

Στη συνέχεια περιγράφει πως αντιδρά κάθε φορά που χωρίζει:

«Είμαι από αυτούς που πέφτουν στα πατώματα, κλείνονται στο σπίτι και ακούω πολύ Αντώνη Βαρδή. Ζω 1,5 εβδομάδα πενθώντας κατά μία έννοια. Το δίδαγμα που έχω πάρει από τέτοιες στιγμές είναι ότι η ζωή συνεχίζεται…»

Μάλιστα δεν κρύβει ότι παρά το γεγονός που είναι πλέον γνωστός, οικονομικά δεν είναι καλά, καθώς μέχρι και σήμερα μοιράζεται το μεροκάματο του με την οικογένεια του:

«Από το πρώτο μου μεροκάματο μέχρι σήμερα το μοιράζομαι με την οικογένεια μου. Μακάρι να μη χρειαζόταν να το κάνω, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν είμαστε καλά. Φτωχός ξεκίνησα και συνεχίζω φτωχός σε αυτή τη δουλειά. Δεν έχω δικό μου σπίτι, ζω στο ενοίκιο και το μόνο πράγμα που μου ανήκει είναι ένα αμάξι. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο».

Τέλος, εξήγησε για ποιο λόγο στην αρχή της καριέρας του ήταν «μαγκωμένος» αλλά το τελευταίο διάστημα έχει «λυθεί»:

«Η αλήθεια είνα�� πως μέχρι πρόσφατα ήμουν τρομαγμένος στις συνεντεύξεις, μου γιατί είμαι χαμηλών τόνων και θέλω να μιλάω μέσα από τη μουσική μου. Δεν μου ήταν πολύ ευχάριστο το να με ρωτούν για παράδειγμα για την προσωπική μου ζωή. Πλέον έχω μάθει να το διαχειρίζομαι αυτό. Παλιότερα έκρυβα κάποιες πτυχές του χαρακτήρα μου και το χιούμορ μου ήταν μία από αυτές. Πλέον είμαι πολύ «χύμα», όπως θα μιλήσω σε μια παρέα έτσι θα μιλήσω και στην τηλεόραση. Σήμερα νιώθω πιο σίγουρος για τον εαυτό μου, αν και δεν έχω κατασταλάξει ακόμη μέσα μου κι έχω πολλά υπαρξιακά προβλήματα κι ανησυχίες. Και οι οποίες δεν θέλω να σταματήσουν να υπάρχουν γιατί μετά δεν θα υπάρχει νόημα στη ζωή μας».