​Το ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και θα υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή ανακοίνωσε σε συνέντευξή της μία από τις πιο γνωστές μαγείρισσες, η οποία προέτρεψε όλες τις γυναίκες να κάνουν εξετάσεις.

«Με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός και μου είπε ότι έχω καρκίνο του μαστού. Δεν έκλαψα καν, απλά είχα μείνει έκπληκτη. Έτσι γρήγορα αλλάζει η ζωή. Γυρίζει σαν μια δεκάρα. Δεν έχω πολλά περιθώρια», δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning America» η Σάντρα Λι, μία από τις πιο γνωστές σεφ της Αμερικής.

B9317318167Z.1_20150512094030_000_GT3AOV6IB.1-0.jpg

Με δάκρυα στα μάτια, η μαγείρισσα, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο σε πρώι��ο στάδιο και θα υποβληθεί σε μαστεκτομή, συνέχισε: «ο καρκίνος χτυπά το σώμα σου, αλλά σε χτυπά και συναισθηματικά. Όμως, δεν θα τον αφήσω να μου κλέψει ούτε μία μέρα από την ευτυχία μου».

GETTY_51215_SandraLee.jpg

«Είμαι 48 χρονών, σε δύο χρόνια γίνομαι 50. Εάν περίμενα και δεν έκανα μαστογραφία, πιθανότατα να μην ήμουν εδώ τώρα», κατέληξε η Λι, προτρέποντας τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας, να κάνουν εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστώνουν ότι όλα είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε στο βίντεο την συγκινητική συνέντευξη της μαγείρισσας