​Ανακαινίζοντας το πατρικό του, κρυφά και μέσω γνωστής ιστοσελίδας, έκανε έκπληξη στη μητέρα του, Ντιάν, ο Άστον Κούτσερ!

00.jpg
(To σπίτι πριν την ανακαίνιση)

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, ο 37χρονος ηθοποιός ανακαίνισε το πατρικό του, στο Χόμστεντ της Αϊόβα και αποκάλυψε τα αποτελέσματα στην μητέρα του, η οποία δεν είχε την παραμικρή ιδέα, ενώ «συνένοχος» ήταν ο πατριός του.

22.jpg
(Έτσι είναι πλέον το καθιστικό)

Το σπίτι χτίστηκε πριν από 24 χρόνια και η ανακαίνιση κράτησε 27 μέρες, ενώ αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση παιδικών κουκετών, τις οποίες ο Άστον δικαιολόγησε λέγοντας πως ήθελε ένα σπίτι για… πολλά εγγονάκια!

44.jpg
(Το μέρος όπου η μαμά του Άστον θα μπορεί να φτιάχνει τα αγαπημένα της κονσερβοποιημένα λαχανικά)

«Αυτός είναι ο τρόπος μου για να πω “σ’ ευχαριστώ μαμά”! Η μητέρα μου αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ζωή μου... Ήταν όνειρο ζωής για μένα να ανακαινίσω το σπίτι για χάρη της», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Άστον, ο οποίος πήρε μέρος στις εργασίες, παρά το ότι έχει έναν γιο 7 μηνών και μένει αρκετά χιλιόμετρα μακριά!

11.jpg
(Άφωνη και με δάρκυα στα μάτια είδε την έκπληξη του ηθοποιού η μητέρα του)

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αποκάλυψη της ανακαίνισης, η οποία προβλήθηκε από εκπομπή της ιστοσελίδας όπως και πολλές άλλες, έκανε την μητέρα του ηθοποιού να ξεσπάσει σε κλάματα χαράς και συγκίνησης

m2_18.jpg
(Ο Άστον σε ηλικία 13 ετών, όταν χτιζόταν το σπίτι)

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από την εκπομπή!