Θυμάστε που ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έγινε έξαλλος με τον δημοσιογράφο του Channel 4, Κρίσναν Γκούρου Μέρθι, μ�� αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την συνέντευξη;

Όπως σας γράψαμε στο star.gr, ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχασε την ψυχραιμία του όταν εκείνος τον ρώτησε για το «αμαρτωλό» παρελθόν του, στο οποίο μεταξύ άλλων «πρωταγωνιστούσαν» τα ναρκωτικά και η φυλακή!

Ο «Σέρλοκ Χολμς» μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό στην ραδιοφωνική εκπομπή του Χόουαρντ Στερν ενώ αποκάλεσε τον δημοσιογράφο «συφιλικό παράσιτο» μεταξύ άλλων!

Resizer (1).jpg
«Είμαι από εκείνους τους τύπους που έχει την κοινωνική ευπρέπεια και γνωρίζει ότι βρίσκεται σε μία συνέντευξη προώθησης μιας ταινίας για έναν σούπερ ήρωα, την οποία πολλά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν. Η ταινία δεν έχει καμία σχέση με την ανατριχιαστική, σκοτεινή ατζέντα του καθενός, που ξαφνικά με κάνει να ντρέπομαι και με υποχρεώνει να απαντήσω στα περίεργα σκ@τά του» ανέφερε.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως την ώρα που αποχώρησε από την συνέντευξη αφήνοντας σύξυλο τον Κρίσναν Γκούρου Μέρθι, «η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά» ενώ «ευχόμουν να έφευγα νωρίτερα».

Πάντως, όπως είπε, την επόμενη φορά που θα του συμβεί κάτι παρόμοιο θα επιτρέψει στον εαυτό του να απαντήσει και να πει: «Αυτός είναι κάτι περισσότερο από ένα συφιλιτικό παράσιτο. Πρέπει να πάρω απόσταση από αυτόν τον κλόουν. Αλλιώς θα πρέπει να έρθουμε στα χέρια!»

Μάλιστα, απευθυνόμενος δημοσιογράφο είπε: «Ξέρεις κάτι; Είσαι ένας τιποτένιος σκανδαλοθήρας δημοσιογράφος!»