Την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα του παιδιού του, Χριστίνα Λεντούδη, παντρεύτηκε το προηγούμενο Σάββατο ο εφοπλιστής Γιώργος Μουνδρέας. Το ζευγάρι επισφράγισε τη σχέση του με έναν μυθικό γάμο ο οποίος σίγουρα έμεινε αξέχαστος στους εκλεκτούς καλεσμένους του! Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Αγία Μαρίνα Εκάλης σε κλειστό κύκλο, ενώ η δεξίωση στο κτήμα Riviera όπου οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους πεντακόσιους.

st3_1.jpg
Όσοι παραβρέθηκαν στο μυστήριο ομολογούν ότι πρόκειται για τον γάμο της δεκαετίας, καθώς τό��η φινέτσα και γκλάμουρ είχε να δει η αθηναϊκή crème de la crème εδώ και πολλά χρόνια.

st2.jpg
Ο γάμος του νεαρού εφοπλιστή με τη Χριστίνα Λεντούδη, κόρη του επιχειρηματία Λεντούδη και της γνωστής Αθηναίας Ελένης Ευαγγελίδη, τα είχε όλα: Όμορφα λουλούδια, σαμπάνιες, γκουρμέ προϊόντα, πολυτελέστατα αυτοκίνητα. Το νυφικό -κομψό και εντυπωσιακό συγχρόνως- έφερε την υπογραφή της γνωστής σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ οι μπομπονιέρες του κοσμηματοπωλείου Kessaris. Όσο για τα χρέη κουμπάρου; Ανέλαβαν κολλητοί φίλοι του γαμπρού.

st1 (1).jpg

(Οι νεόνυμφοι Γιώργος Μουνδρέας και Χριστίνα Λεντούδη στη δεξίωση του γάμου)

Εντυπωσιακό όμως ήταν το σκηνικό και στο χώρο της δεξίωσης. Εκατοντάδες λουλούδια και αναμμένα αρωματικά κεριά είχαν στηθεί κατά μήκος του διαδρόμου εισόδου για το καλωσόρισμα, ενώ όσο οι καλεσμένοι κατευθύνονταν προς τα ενδότερα η διακόσμηση γινόταν όλο και πιο παραμυθένια. Στον κυρίως χώρο της δεξίωσης χιλιάδες μικρά λευκά άνθη baby breath είχαν τοποθετηθεί κυριολεκτικά παντού, από την οροφή μέχρι τα τραπέζια!

Το δείπνο ήταν απέριττο και γευστικό. Το πρώτο πιάτο ήταν σαλάτα αστακός ενώ το κυρίως ένα υπέροχο φιλέτο σενιάν με τα πιπέρια του, τις σος και τα ανάλογα συνοδευτικά. Το γαστρονομικό ρεσιτάλ συνεχίστηκε με τη γαμήλια τούρτα, τη δη��ιουργία της οποίας επιμελήθηκε ο σταρ patisserie Στέλιος Παρλιάρος. Οι καλεσμένοι χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ το κέφι χτύπησε κόκκινο όταν στην πίστα ανέβηκε ο Αντώνης Ρέμος!