​Στο… τεστ ούρων που κουβαλά πάντα μαζί της κρύβεται το μυστικό ομορφιάς της Ελ Μακφέρσον, όπως αποκάλυψε η ίδια!

Το διεθνούς φήμης μοντέλο, που διατηρεί το παρατσούκλι «το κορμί» παρά το ότι έχει φτάσει στα 51, δεν δίστασε να εξομολογηθεί τον τρόπο που διατηρεί την απίστευτη σιλουέτα της.

spl938857_014 (524x800).jpg

«To πιο συνηθισμένο και "παράξενο" πράγμα που κουβαλάω στην τσάντα μου είναι ένα τεστ ούρων», είπε η Ελ στην εφημερίδα «Evening Standard», εξηγώντας ότι ελέγχει το PH των ούρων της προκειμένου να διαπιστώσει ότι είναι αλκαλικά και όχι όξινα. Βλέπεις, η καλλονή που μεσουράνησε στις πασαρέλες την δεκαετία του '80 ασπάζεται την άποψη πολλών διατροφολόγων ότι ένας οργανισμός με αλκαλικό PH έχει καλύτερο μεταβολισμό, αποβάλει πιο εύκολα τα περιττά κιλά και είναι λιγότερο επιρρεπής στις ασθένειες.

Και επειδή τα… ούρα δεν φέρνουν την Άνοιξη, το μοντέλο γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, επί 45 λεπτά την φορά, κάνοντας, συνήθως, τζόκινγκ, τρέξιμο, θαλάσσιο σκι ή κολύμπι. Και, φυσικά, «το κορμί» προσέχει και την διατροφή, καταναλώνοντας τρία γεύματα την ημέρα, που ΔΕΝ περιλαμβάνουν ποτέ κόκκινο κρέας, σιτάρι και γαλακτοκομικά!

Capture102 (1).jpg