​Σε γυναικεία αγκαλιά αναζήτησε παρηγοριά η Μάιλι Σάιρους λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ, o oποίος όπως έχει γράψει το star.gr την είχε κάνει για πέντε μήνες τάρανδο.

220415210927_7156.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η 22χρονη τραγουδίστρια που έχει στο αίμα της την πρόκληση, άρχισε τα… γλωσσόφιλα με την Φράνκι Ράιντερ την ώρα που διασκέδαζαν σε νυχτερινό μαγαζί του Las Vegas παρέα με την Κάρα Ντελεβίν, την Τζόαν Σμόλς και την Πάρις Χίλτον.

cara.jpg
Τα δυο κορίτσια ήρθαν τόσο… «κοντά» που αδιαφόρησαν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και για τον φωτογραφικό φακό του καλού τους φίλου Μερτ Άλας, ο οποίος αποτύπωσε την…ρομαντική στιγμή και την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

cara2.jpg
Στο ίδιο πάρτι βρέθηκε και η Κάρα Ντελεβίν, η οποία στη συνέχεια αγκάλιασε τρυφερά την Μάιλι Σάιρους, κρατώντ��ς στο άλλο χέρι ένα αρκουδάκι.

Untitled.jpg
Το καλύτερο όμως σας το αφήσαμε για το τέλος, αφού όπως θα δείτε και στη φώτο που επίσης ανέβηκε στα social media, η 22χρονη σταρ άρχισε τα γλωσσόφιλα και με έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.