Με… απώλειες θα συνεχιστούν στη μεγάλη οθόνη τα ερωτικά βίτσια του Κρίστιαν Γκρέι και της Αναστάζια Στιλ: όπως ανακοινώθηκε επίσημα, το «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» θα έχει και συνέχεια, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία!

Η ερωτική ιστορία, που έγινε best seller πριν σπάσει ταμεία, θα επιστρέψει στις 10 Φεβρουαρίου 2017, υπό τον τίτλο «50 Shades Darker» και τους Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον να παραμένουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το σενάριο θα γράψει ο σύζυγος της συγγραφέως Ε.Λ.Τζέιμς, Νίαλ Λέοναρντ, ο οποίος βοήθησε την Κέλι Μαρσέλ στην ταινία πο�� είδαμε, ενώ αναζητείται ο… σκηνοθέτης, καθώς η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον, που σκηνοθέτησε το πρώτο μέρος, δεν θα συμμετέχει, αφού όπως έχει ήδη γράψει το star.gr τσακώθηκε με την συγγραφέα του βιβλίου.

Αν και τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους θα αρχίσουν το Καλοκαίρι του 2016, δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα: ο βιτσιόζος κ. Γκρέι δοκιμάζει την μάσκα του, λίγο πριν επιδοθεί στα γνωστά «πιπεράτα» ερωτικά παιχνίδια του…

Τέλος, όπως επίσης ανακοίνωσε η Universal Pictures, το τρίτο και τελευταίο φιλμ θα προβληθεί στις 9 Φεβρουαρίου του 2018.

fifty-shades-darker-still-1429842862 (800x329).jpg