​Δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων γράφτηκαν για την σχέση της Άννας Βίσση με τον νεαρό συμπρωταγωνιστή της στη ροκ όπερα «Οι Καμπάνες Του Edelweiss» και ο ηθοποιός απαντά πρώτη φορά στις φήμες!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι πρώτες φήμες για το ειδύλλιο βγήκαν τον περασμένο Νοέμβριο, πριν καν αρχίσει η ροκ όπερα στο «Pantheon Theater», που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία πριν από περίπου ένα μήνα.

260315083101_1711.jpg
(Η Άννα και ο Αιμιλιανός σε κοινή βραδινή έξοδο, σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας)

Μετά από περίπου τέσσερις μήνες φημολογίας, ο Αιμιλιανός αποκαλύπτει την σχέση του με την Άννα, χωρίς να λείπουν οι «βολές»: «υπάρχει μια μερίδα δημοσιογράφων που γράφει ό,τι θέλει και ο κόσμος ερμηνεύει αυτά που διαβάζει όπως θέλει. Όπως αποδεικνύεται, ορισμένοι εξ’ αυτών γράφουν ό,τι τους κατέβει», λέει στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

«Ξέραμε ότι επρόκειτο να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Είναι τόσο κοινότυπο! Παίζει η τάδε πρωταγωνίστρια με τον δείνα και όλοι λένε “τα έχουν”. Δεν σταθήκαμε σε τίποτα, ούτε δώσαμε καμία ουσιαστική σημασία. Γελάσαμε μόνο», συμπληρώνει ο νεαρός ηθοποιός, προσθέτοντας ότι η συνεργασία του με την Άννα του έμαθε, μεταξύ άλλων, πως σημασία δεν έχει να είσαι σταρ, αλλά να δουλεύεις σκληρά!