Κορμί από τα λίγα στη showbiz κατάφερε να «χτίσει» γνωστός ηθοποιός, ο οποίος του έδωσε και κατάλαβε στη γυμναστική, κάνοντας 2.000 κοιλιακούς την μέρα!

Ο λόγος για τον Τζέικ Τζίλενχαλ, ο οποίος εντυπωσιάζει με την απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή του, που αποκαλύφθηκε μέσα από τ�� τρέιλερ για τη νέα του ταινία. Για τις ανάγκες του «SouthPaw», στο οποίο υποδύεται τον μποξέρ Billy «The Great» Hope, ο 34χρονος σταρ έκανε εντατική γυμναστική και ακολούθησε συγκεκριμένη διατροφή, έχοντας ως σύμβουλο έναν από τους μετρ των ρινγκ, τον Τέρι Κλέιμπον.

deadline-jake-gyllenhaal.png
(Ο Τζέικ στην προηγούμενη και τη νέα του ταινία)

Χρειάστηκαν έξι μήνες για να «χτιστεί» το εντυπωσιακό κορμί: αρχικά, ο Τζέικ γυμναζόταν τρεις ώρες κάθε μέρα, οι οποίες αυξήθηκαν στις έξι μετά από δύο μήνες, ενώ, δίνοντας έμφαση στους κοιλιακούς, κατάφερε σταδιακά να κάνει 2.000 την ημέρα!

df-00493.jpg

Επειδή, όμως, «θαύματα» δεν γίνονται, ο ηθοποιός άλλαξε διατροφικές συνήθειες, δίνοντας έμφαση στις πρωτεΐνες, λαμβάνοντας, μάλιστα, 2,5 φορές μεγαλύτερη ποσότητα από την συνιστώμενη!

Και μπορεί το αποτέλεσμα να ενθουσιάζει, ωστόσο, οι επιστήμονες συνιστούν προσοχή, καθώς, όπως επισημαίνουν, τόσο δραστικές αλλαγές (τις οποίες συνηθίζουν να κάνουν οι σταρς του Hollywood ανάλογα με τους ρόλους τους) ενδέχεται να προκαλέσουν μακροπρόθεσμες βλάβες στο σώμα.

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση του Τζέικ στο τρέιλερ του «SouthPaw»