Να… συνοδεύεται το τελευταίο διάστημα από μελαχρινή καλλονή θέλουν οι φήμες τον Π��ντελή Παντελίδη!

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, δημοσίευμα της «Real News» υποστηρίζει πως ο τραγουδιστής φλερτάρει με την Αναστασία Βοσκανίδου που στέφθηκε Μις Πελοπόννησος το 2013, έπειτα από την γνωριμία τους, στις αρχές του Μάρτη, μέσω κοινής παρέας.

190415184258_8606.jpg
Σε επικοινωνία που είχε η εκπομπή «Μία» με την Αναστασία, η ίδια επιβεβαίωσε το άρθρο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μέχρι τώρα δεν ντρέπομαι για τις επιλογές μου και εκτιμώ τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Ότι έχει γράψει η Real ισχύει! Θα ήθελα επίσης να τονίσω πως όταν πηγαίνω στα μπουζούκια δεν συνηθίζω να επισκέπτομαι τραγουδιστές στα καμαρίνια και να φωτογραφίζομαι μαζί τους. Τέλος να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Παντελή γιατί είναι πραγματικά ένα πολύ καλό παιδί και του αξίζουν τα καλύτερα.»

190415184257_7915.jpg
Η ατάκα της για τα καμαρίνια προφανώς είναι «καρφί» για τον Χάρη Λεμπιδάκη, δημοσιο��ράφο και συνεργάτη του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος αμφισβητεί ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του μοντέλου και του τραγουδιστή γράφοντας μεταξύ άλλων στο blog του: «Μπήκε στο καμαρίνι του Παντελή όπως πολύς κόσμος και έβγαλαν μάλιστα και φωτογραφίες».

Μυστήριο παραμένει τελικά αν τρέχει κάτι παραπάνω μεταξύ τους!