​Από τον αθλητισμό και την πολιτική… στο θεατρικό σανίδι η Βούλα Πατουλίδου, η οποία, πριν από λίγες ημέρες, έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός!

Η Ολυμπιονίκης και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Τελευταίος Να Κλείσει Την Πόρτα», που παρουσιάστηκε στη Γερμανία, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους ποντιακής καταγωγής θεατρόφιλους για την προστασία της πανάρχαιας ποντιακής διαλέκτου, ενώ θα «ανέβει» και στη Θεσσαλονίκη.

voula3 (800x520) (2).jpg

«Θεωρώ την συμμετοχή μου στην παράσταση ένα από τα πιο πολιτικά πράγματα που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Κι αυτό γιατί θεωρώ πως ο αγώνας για την διάσωση της ποντιακής διαλέκτου είναι μια υπόθεση πρωτίστως πολιτική», ανέφερε, στην εφημερίδα «Real News», η Βούλα Πατουλίδου, προσθέτοντας ότι λόγω των υποχρεώσεών της στην Περιφέρεια δεν μπορεί να ακολουθεί την θεατρική ομάδα σε όλες τις παραστάσεις.

Το σενάριο της μαύρης κωμωδίας θέλει μία οικογένεια από τον Πόντο, που ζει στη Βόρεια Ελλάδα, να αδυνατεί να πληρώσει το χαράτσι για τους στάβλους και τα κοτέτσια της και να βάζει σε εφαρμογή ένα «σατανικό» σχέδιο. Η Βούλα Πατουλίδου υποδύεται τη νύφη της οικογένειας και η ερμηνεία της απέσπασε κολακευτικά σχόλια!

voula1 (710x800).jpg