Ακόμα και μαζί με τον… πατέρα του παρακολουθεί τον αγαπημένο της η Εριέττα Κούρκουλου, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και δέκα μήνες είναι ζευγάρι με τον πολίστα Μάριο Καπότση, ενώ φήμες λένε ότι έχουν αρραβωνιαστεί κρυφά!

Η Εριέττα και ο Μάριος γνωρίστηκαν το περασμένο Καλοκαίρι στη Σκιάθο, μετά τον χωρισμό από τον ποδοσφαιριστή Νίκο Παντίδο, με τον οποίο ήταν μαζί για περίπου τρεις μήνες.

r4423t3fr23q4f_2.jpg

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και, μάλιστα, η σχεδιάστρια βρίσκεται σχεδόν σε όλους τους αγώνες του καλού της, με πιο πρόσφατο εκείνον της περασμένης Τετάρτης, οπότε και απαθανατίστηκε από το περιοδικό «Ok!» στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, μαζί με τον πατέρα του.

image1 (800x587).jpg
(Ο πατέρας του Μάριου και η Εριέττα στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης)

Ο 23χρονος έκανε τα πρώτα του βήματα στο πόλο στις ακαδημίες του Πανιωνίου και συνέχισε στον Ολυμπιακό, ενώ πλέον αγωνίζεται με την Βουλιαγμένη και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας. Η σχέση του με την Εριέττα αποκαλύφθηκε μέσα από φωτογραφίες στα περιοδικά, ωστόσο, οι ίδιοι επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι με κοινή δημόσια εμφάνιση τον περασμένο Νοέμβριο, σε έκθεση ζωγραφικής στο Κολωνάκι.

194.jpg
(Γιώργος Νιάρχος, Φαίη Πετράκη, Εριέττα Κούρκουλου, Μάριος Καπότσης, Βαγγέλης Δελάκας, στην έκθεση ζωγραφικής)