​Απάντηση στα δημοσιεύματα που κάθε λίγο και λιγάκι τη θέλουν να χωρίζει από τον Γιάννη Αϊβάζη, έδωσε σε συνέντευξή της η Μαρία Κορινθίου!

«Αυτό που είναι ίσως η αφορμή για να τα γράφουν αυτά είναι ίσως κάποιος καβγάς. Αλλά τι να κάτσω να πω πως δε συμβαίνει σ’ ένα ζευγάρι να τσακωθεί; Ας πούμε με ρωτάνε αν υπάρχουν εφτά χρόνια φαγούρας σ’ ένα ζευγάρι, γιατί εφτά χρόνια είμαστε μαζί. Εγώ γυρνάω πολύ ειλικρινά και λέω πως μέσα σ’ αυτά τα χρόνια σαφέστατα θα έχω τσακωθεί και ίσως να έχουμε τσακωθεί και λίγο παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Αυτή μου λοιπόν την ειλικρίνεια σε εισαγωγικά την εκμεταλλεύονται» δή��ωσε η ηθοποιός.

Τους έχουν όμως οδηγήσει ποτέ αυτοί οι καβγάδες στο να μείνουν χωριστά για ένα διάστημα;

«Δεν έχουμε χωρίσει ποτέ. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα είχαμε χωρίσει και οριστικά. Θα ήταν πολύ σοβαρό. Εξάλλου στη μέση υπάρχει και ένα παιδί» ξεκαθάρισε η Μαρία Κορινθίου.

Η ίδια τόνισε πως ο σύζυγός της θέλει συνέχεια να ασχολείται μαζί του:«είναι ένα μεγάλο παιδί που θέλει την προσοχή μου. Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές ίσως να είσαι κουρασμένος να μην έχεις υπομονή ή να πρέπει να δώσεις βαρύτητα στο παιδί» είπε ενώ αποκάλυψε πως ζηλεύουν ο ένας τον άλλο.