​Το πώς θα περάσουν τις Άγιες Μέρες του Πάσχα αποκάλυψαν οι Έλληνες celebrities. Άλλοι προτιμούν την Ελλάδα, ενώ άλλοι φτιάχνουν βαλίτσες για το εξωτερικό! Η Φαίη Σκορδά δ��λώνει λάτρης του παραδοσιακού Πάσχα.

«Μ’ αρέσουν όλες οι φορές που είμαστε όλοι μαζί οικογενειακώς έχει και καλό καιρό, εμείς ψήνουμε αρνί με ότι τρόπο θες στο φούρνο στη γάστρα στη σούβλα τρώμε πολύ αρνί» αποκάλυψε η σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα.

Παραδοσιακό Πάσχα προτιμά και η επιχειρηματίας, Δέσποινα Μοιραράκη: «Μ' αρέσει η Ελλάδα και μπορώ να σας πω πως και φέτος θα πάμε στο εξοχικό μου στην παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού. Κάθε χρόνο μαζευόμαστε πολύ οικογενειακά, η μαμά μου η αδερφή μου και όλοι. Έτσι θα πράξουμε και φέτος».

Ο Σταν περιμένει πως και πως αυτές τις ημέρες για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα και να ηρεμήσει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις: «η αγαπημένη μου εικόνα είναι που πάω στην Πάρο, παίρνω τα σκυλιά μου είμαι μακριά από όλους, πηγαίνω στην παραλία τρέχουν ελεύθερα. Υπάρχει μία ελευθερία μακριά από όλο τον κόσμο. Κοντά στους δικούς σου είναι όμορφα».

Στη γενέτειρά του τη Ζάκυνθο θα βρεθεί ο Σπύρος Σούλης, ο οποίος ανυπομονεί να κάνει την αγαπημένη του συνήθεια.

«Στη Ζάκυνθο λοιπόν υπάρχει μόνο ένας Επιτάφιος. Από όλη την πόλη και τον ακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι. Και μία αγαπημένη μου συνήθεια λοιπόν είναι να κάθομαι πάνω στην Μπόχαλη που είναι ο λόφος πάνω από την πόλη και βλέπεις χιλιάδες ανθρώπους χιλιάδες κεράκια σε όλη την Πόλη να φεύγουν και μετά να πάρουμε όλα τα αγόρια τα λουλούδια από τον επιτάφιο και να τα πάμε στις μαμάδες μας».

Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι δεν θα μπορέσουν να κάνουν Πάσχα όπως ακριβώς θα ήθελαν. Ο λόγος για τον Νίκο Αποστολόπουλο που, αν και θα φύγει για διακοπές, ένα παράπονο το έχει.

«Αγαπώ την μαγειρίτσα και τρελαίνομαι κάθε Πάσχα είμαι στο εξωτερικό και δεν μπορώ να φάω. Ελπίζω κάποιος να μου φυλάξει έστω και κατεψυγμένη. Φέτος θα πάω Βιετμάν και Καμπότζη

Αντίθετα η Χριστίνα Πολίτη θα κάνει παραδοσιακό Πάσχα: «περνάω φάση με το Πάσχα.Όταν έχω μικρό παιδί καθόμαστε σπίτι φτιάχνω τσουρέκια και σπάμε αυγά, όταν μεγαλώσει το παιδί αρχίζουμε τις βόλτες .Τώρα επειδή έχω ένα σπίτι που αγαπάω πάρα πολύ στο Πήλιο προσπαθώ να πηγαίνω εκεί όπως θα πάω και φέτος» εξομολογήθηκε.

Ελλάδα ψηφίζει και ο Στέλιος Παρλιάρος!«Το Πάσχα προσπαθώ να το περνάω στην Ελλάδα εκτός αν μου τύ��ει κάποιο ταξίδι σαν Έλληνας προτιμώ το Πάσχα από τα Χριστούγεννα» αποκάλυψε.

Αρνί και μαγειρίτσα θα φάει και η Μαρίνα Βερνίκου η οποία ψηφίζει παραδοσιακό Πάσχα: «τα κρατάμε όλα τα έθιμα μαγειρίτσα αρνάκια. Και φέτος θα πάμε στη Σίφνο»