Συγκλονισμένη από το θάνατο της αδελφής της, Γιάννας, με την οποία ήταν πολύ δεμένες είναι η Ελένη Καστάνη!

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 58 ετών λόγω προβλήματος στην καρδιά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

eleni_kastani3.jpg
«Η αδελφή μου μού λείπει ήδη πολύ, προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου μετά την ξαφνική απώλειά της» εξομολογήθηκε η ηθοπο��ός και πρόσθεσε: «Είχα εξοικειωθεί με το θάνατο πριν χάσω την αδελφή μου, πριν λίγες εβδομάδες... Η Γιάννα ήταν 58 ετών, λίγο μεγαλύτερη από εμένα και ήταν το στήριγμά μου, η κολλητή μου, ήμασταν πολύ δεμένες... Από τότε που ήμουν μικρή με πρόσεχε, με φρόντιζε, καμάρωνε για εμένα και εγώ για εκείνη. Μου λείπει ήδη πολύ, προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου για τη μάνα μου, που με έχει ανάγκη».

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Καστάνη ήρθε αντιμέτωπη με το θάνατο. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια τη συγκλόνισε η αυτοκτονία του πατέρα της: «Έχω ζήσει την απώλεια με το θάνατο του πατέρα μου στα 12. Λένε όταν χάνεις την μάνα σου είναι ακόμη πιο επώδυνο...Αυτό που θέλω είναι να προλάβω να μεγαλώσω το παιδί μου καλά» είπε.