​Στο… δημοτικό συμβούλιο έφτασε η χάρη του ζεύγους Μπέκαμ, καθώς γείτονας παραπονιέται για τα πέντε κλιματιστικά, αλλά και τις εργασίες ανακαίνισης, στο νέο σπιτικό τους!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια απέκτησαν, πριν από περίπου δύο χρόνια, ένα χλιδάτο τριώροφο σπίτι, βικτοριανής αρχιτεκτονικής, στο δυτικό Λονδίνο, με τις ανέσεις και την χλιδή να «ξεχειλίζουν».

137800.jpg

Ανακαινίζοντας το σπίτι, η celebrity οικογένεια θέλει να επεκτείνει το κελάρι που βρίσκεται στο υπόγειο και να κατασκευάσει κινηματογράφο, να εγκαταστήσει κλιματιστικά σε πέντε δωμάτια μεταξύ των οποίων και το γυμναστήριο, αλλά και να καταργήσει το μπάνιο στον τρίτο όροφο, μετατρέποντάς το σε υπνοδωμάτιο με καθιστικό.

«Οι τοπικές Αρχές πρέπει να παρέμβουν καθώς επηρεάζονται οι συνθήκες διαβίωσης από τον θόρυβο, τους κραδασμούς, τη σκόνη και την ρύπανση. Επίσης, επηρεάζεται η κυκλοφορία στους δρόμους, αλλά και η αρχιτεκτονική και η δομική σταθερότητα ιστορικών κτιρίων», αναφέρει ο γείτονας σε επιστολή του προς το δημοτικό συμβούλιο του Χέρτφορντσαϊρ.

272BBD9800000578-3019663-image-a-1_1427820508183.jpg

Προς το παρόν, το Συμβούλιο δεν έχει λάβει κάποια απόφαση για τις εργασίες, οι οποίες εκτελούνται εδώ και 18 μήνες, με κόστος περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου η οικογένεια Μπέκαμ να αποκτήσει το «παλατάκι» των ονείρων της!