Θυμάστε που σας είχαμε γράψει από το star.gr, ότι ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η εγκυμονούσα σύντροφός του, Σόφι Χάντερ, παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου;

Από τότε δεν είχε δημοσιευτεί καμία φωτογραφία από το γάμο του διάσημου ζευγαριού, ο οποίος έγινε στη νήσο Γουάιτ, το μεγαλύτερο νησί της Αγγλίας, στη Μάγχη.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα, καθώς η Vogue έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του νυφικού της συζύγου του Κάμπερμπατς.

hunter.jpg
Όπως βλέπετε, η φωτο δείχνει την 37χρονη να φοράει το π��ραμυθένιο ασημένιο νυφικό της δια χειρός Valentino, ενώ μαζί της είναι οι σχεδιαστές, Μaria Grazia Chiuri και Pierpaolo Piccioli.

Μετά την γαμήλια τελετή, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το star.gr, στην μεσαιωνική εκκλησία των αγίων Πέτρου και Παύλου, το ζευγάρι δεξιώθηκε τους περίπου 40 καλεσμένους του, συγγενείς και στενούς φίλους, σε έπαυλη της περιοχής, η οποία ανήκει στην οικογένεια της νύφης.

Ο εκπρόσωπος του πρωταγωνιστή του «Imitation Game» είπε ότι «ήταν μία υπέροχη μέρα», ενώ οι νιόπαντροι πήραν κάθε δυνατό μέτρο ώστε οι φωτογράφοι να μην μπορέσουν να τραβήξουν καμία φωτογραφία, κλείνοντας ακόμα και… δρόμους!

Μάλιστα, τη στιγμή που η νύφη έ��τασε στην εκκλησία, ένα βαν μπήκε μπρο��τά και απέκλεισε κάθε οπτική επαφή…