Έτοιμη για τα γεννητούρια φαίνεται πως η Κέιτ Μίντλετον, που θα κάνει την τελευταία, όπως όλα δείχνουν, δημόσια εμφάνισή της αύριο, Παρασκευή. Στο μεταξύ, οι φήμες ότι το δεύτερο πριγκιπικό μωρό είναι κοριτσάκι δίνουν και παίρνουν, όπως και τα στοιχήματα για το όνομά του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα συνοδεύσει, αύριο, 27 Μαρτίου, τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, σε φιλανθρωπικά events για τους νέους, που θα γίνουν σε τρεις περιοχές του νότιου Λονδίνου.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί πως αυτή θα είναι η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ πριν γίνει ξανά μαμά, δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου αναφέρουν πως η 32χρονη δούκισσα θα αποσυρθεί στη συνέχεια στο σπίτι, ώστε να μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον τοκετό.

Ο πελαργός αναμένεται στα μέσα του Απρίλη, με πιθανότερη ημερομηνία την 25η του μήνα, ενώ, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, αν και το πριγκιπικό ζευγάρι, όπως και την πρώτη φορά, δηλώνει πως δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού, δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι θα είναι κοριτσάκι.

Στο μεταξύ, οι Βρετανοί επιδίδονται στο αγαπημένο τους χόμπι και… στοιχηματίζουν για το όνομα που θα πάρει το αδερφάκι του μικ��ού πρίγκιπα Τζορτζ. Το ότι θα είναι κοριτσάκι θεωρείται δεδομένο και τα επικρατέστερα ονόματα είναι Ελισάβετ, Νταιάνα και Σαρλότ!