​Στο δρόμο που χάραξε η Τζολί «περπατά» και η Κέλι Όζμπουρν, η οποία αποκάλυψε σε εκπομπή πως ετοιμάζεται να αφαιρέσει τις ωοθήκες της, όπως ακριβώς έκανε και η 39χρονη ηθοποιός.

spl959124_001.jpg
Η 30χρονη τραγουδίστρια και κόρη του ροκ σταρ Όζι Όζμπουρν μιλώντας στο «The Talk» εξήγησε πως έχει και εκείνη το γονίδιο του καρκίνου, γι΄αυτό θα προχωρήσει σε προληπτική επέμβαση, ώστε να μειώσει τις πιθανότητες να νοσήσει.

spl883062_016.jpg
Πως το έμαθε όμως; «Η μητέρα μου μας έβαλε όλες να κάνουμε αυτή την εξέταση, όταν έμαθε ότι το έχει κι εκείνη, κάνοντας διπλή μαστεκτομή. Συμφωνώ με αυτή την κίνηση 100%. Ξέρω πως μια μέρα πρέπει να το κάνω, επειδή όταν θα κάνω δικά μου παιδιά, θέλω να είμαι εκεί για να τα μεγαλώσω και να τα στηρίζω καθημερινά. Η κίνηση της Αντζελίνα είναι κάτι που επικροτώ επειδή μας λέει να το προσέξουμε παρακινώντας πολλές γυναίκες να υποβληθούν στις σχετικές εξετάσεις» εξήγησε η Κέλι.

spl728257_001.jpg
Να σημειώσουμε πως η μητέρα της Κέλι Όζμπουρν, Σάρον Όζμπουρν διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου το 2002. Πάλεψε με επιτυχία τη νόσο, αλλά στη συνέχεια έκανε και γονιδιακές εξετάσεις που αποκάλυψαν πως κουβαλά το γονίδιο BRCA1, το ίδιο με την Αντζελίνα Τζολί. Τότε ήταν που υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.