​Με ένα μακροσκελές κείμενο στα social media ξεσπά ο Γιώργος Τσαλίκης για την τραγική κατάληξη στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη: ο τραγουδιστής ζητά να αντιδράσει η κοινή γνώμη στο bullying, αλλά και οι Αρχές να φωτίσουν κάθε πτυχή του θανάτου του 20χρονου φοιτητή, τιμωρώντας τους ενόχους!

«Προσπαθώ να κοιμηθώ και με έχουν "στοιχειώσει" τα μάτια αυτού του νέου που έφυγε τοσο παραπονεμένος… Μπαίνω στο διαδίκτυο… διαβάζω… διαβάζω... χάνομαι… Βλέπω βίντεο , καταγγελίες, αφιερώσεις, διαβάζω κείμενα. Είναι η πρώτη φορά, όσα χρονια θυμάμαι αντιδράσεις της κοινής γνώμης, να υπάρχει τοσο μεγάλη μαζική έκφραση θλίψης, πόνου και οργής για το χαμό ενός άγνωστου παιδιού... Μια αντίδραση εμπεριστατωμένη, όχι σπασμένες βιτρίνες και καμένα μαγαζιά, όχι ευκαιρία για μπάχαλο. Ίσως για πρώτη φορά ευκαιρία για ουσία ...», γράφει ο τραγουδιστής.

dfh.jpg

Πατέρας τριών παιδιών, ο Γιώργος συνοδεύει το κείμενό του με μία φωτογραφία που δείχνει την βία στο σχολείο και, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για «αντριλίκι που επιβεβαιώνεται μέσα απο κουραδομαγκιές», ενώ, αναφερόμενος στον θάνατο του Βαγγέλη, ζητά να αποδοθεί Δικαιοσύνη, καταλήγοντας: «σ’ αυτή την πουτ@ν@ τη ζωή, πρέπει μερικές φορές να έρχεται η δικαίωση στην ώρα της»!

Ολόκληρο το κείμενο του Γιώργου:

tsalikisinstagram.jpg