​Αισιόδοξη για την κατάταξη της Ελλάδας στην 60η Eurovision δηλώνει η Μαρία Έλενα Κυριάκου, περίπου δύο μήνες πριν ανέβει στη σκηνή της Βιέννης. Στο μεταξύ, η εκπρόσωπός μας στον μουσικό διαγωνισμό μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την προετοιμασία της!

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Έχω πάρα πολλά τρεχάματα, κάνουμε εντατικές πρόβες, προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Ευχόμαστε ότι θα μας ψηφίσουν και ότι θα είμαστε στην πρώτη πεντάδα, γιατί όχι;», είπε η τραγουδίστρια.

Αποκαλύπτοντας πώς φαντάζεται την εμφάνισή της με το «One Last Breath» στη σκηνή της Eurovision, η Μαρία Έλενα ανέφερε: «φαντάζομαι ότι η εμφάνιση θα είναι λαμπερή, γεμάτη μελωδίες, πόνο και συναίσθημα… Σίγουρα έχω άγχος, είναι για όλους πολύ αγχωτικό».

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα διεκδικεί την πρόκρισή της στον τελικό της φετινής Eurovision στις 19 Μαΐου, καθώς κληρώθηκε να εμφανιστεί στον α’ ημιτελικό, ενώ, όπως σας έχουμε ενημερώσει, για την προώθηση της συμμετοχής μας η Μαρία Έλενα θα κάνει ταξίδια στο Εξωτερικό, μεταξύ των οποίων σε Άμστερνταμ και Λονδίνο.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε η Μαρία Έλενα!