Λίγο πριν την εμφάνισή της στα Brit Awards και την τούμπα της πάνω στη σκηνή, η Μαντόνα έδωσε μια συνέντευξη στο γαλλικό κανάλι Europe 1 η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου.

sipa_rex40358046_000017.jpeg
Η 56χρονη «βασίλισσα» της ποπ δήλωσε ότι νιώθει τρόμο μπροστά στο «επίπεδο της μισαλλοδοξίας» στη Γαλλία και την Ευρώπη και επισήμανε ότι αυτή «η παράλογη εποχή που διανύουμε» την «κάνει να σκ��φτεται τη ναζιστική Γερμανία».

Υπενθυμίζεται ότι το 2012 στις συναυλίες της προβαλλόταν επί σκηνής ένα βιντεοκλίπ στο οποίο η πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, εμφανιζόταν με μια σβάστικα στο μέτωπό της.

Madonna-Marine-Le-Pen-croix-gammee.jpg
Μάλιστα, αυτό είχε προκαλέσει την αντίδραση της Λεπέν και στη συναυλία της ποπ σταρ στο Παρίσι δεν είχε προβληθεί το αμφιλεγόμενο βίντεο επί σκηνής, ενώ η τραγουδίστρια είχε εξάρει τους Γάλλους για την «ανεκτικότητα» που επιδείκνυαν.

Με αφορμή αυτό η Μαντόνα δήλωσε στη συνέντευξή της στο Europe 1 η οποία θα προβληθεί ολόκληρη το Σ��ββατο: «Είχα παρατηρήσει (τότε) ότι η Γαλλία ήταν η χώρα που είχε πρώτη αποδεχθεί τους ανθρώπους με διαφορετικό χρώμα δέρματος, που είχε φιλοξενήσει καλλιτέχνες όπως η Τζοζεφίν Μπέικερ, ο Τσάρλι Πάρκερ, συγγραφείς, ζωγράφους... Εν συντομία θυμόμουν ότι η Γαλλία υπήρξε μια χώρα που προσέφερε άσυλο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους (...) και ότι δυστυχώς αυτό το πνεύμα είχε πλήρως χαθεί».

«Έκανα αυτές τις δηλώσεις πριν από δύο χρόνια, όμως είναι και σήμερα επ��καιρες σε αυτήν την παράλογη εποχή που διανύουμε και που με κάνει να σκέφτομαι τη ναζιστική Γερμανία» συνέχισε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Αυτό το επίπεδο μισαλλοδοξίας είναι τρομακτικό, και αυτό δεν αφορά μόνο τη Γαλλία, αυτό είναι αλήθεια για ολόκληρη την Ευρώπη, όμως κ��ρίως για τη Γαλλία. Ο αντισημιτισμός, το τροπάριο περί Αρίας φυλής, αυτός ο τρόπος ύπαρξης, σκέψης, δράσης σε ένα κλίμα ακραίου φόβου... Όλα αυτά με τρομοκρατούν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ