​Να εμπνευστούν από την φιλανθρωπική της δράση και να προβούν σε ανάλογες ενέργειες εύχεται για τους δύο γιούς της η Σακίρα, με ένα συγκινητικό κείμενο που έγραψε περίπου δύο μήνες μετά τον ερχομό του μικρού Σάσα!

«Η ευχή μου είναι, όταν θα γίνουν ενήλικες, να κοιτάξουν πίσω και να δουν ότι ακόμα και οι πιο μικρές προσπάθειες μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση που πολλαπλασιάζεται και να αφιερώσουν χρόνο για να αντιμετωπίσουν σοβαρά ζητήματα της εποχής τους», γράφει η Κολομβιανή σταρ, πρέσβειρα της UNICEF από το 2003, στην ιστοσελίδα για το παγκόσμιο baby shower που διοργάνωσε ώστε να βοηθηθούν οι σκοποί της οργάνωσης.

shakira2--z.jpg

Μιλώντας για τον ερχομό του μικρού Σάσα, η Σακίρα παραδέχεται π��ς ήταν πιο άνετη και χαλαρή στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Αυτό που δεν θέλω ποτέ να ξεχάσουμε ή να αναρωτιόμαστε, είναι το γιατί δεν απολαμβάνουν την ίδια αίσθηση ασφάλειας όλα τα παιδιά και όλες οι μανούλες ανά τον κόσμο», συνεχίζει η τραγουδίστρια και, ευχαριστώντας τον κόσμο που προσέφερε στο baby shower για την UNICEF, καταλήγει: «με κάνει ευτυχισμένη το ότι ο γιος μου θα νιώσει περήφανος όταν μάθει πως η γέννησή του γιορτάστηκε με τρόπο που βοήθησε τόσα πολλά παιδιά»!

shakira3--z.jpg