Ανανεωμένος και έχοντας αποχωριστεί επιτέλους τα… γένια του ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πήγε στο «Πρωινό mou», όπου μαζί με τον Γιώργο και τη Φαίη έκαναν μια ομολογουμένως ανατρεπτική κουβέντα.

Αφορμή ήταν η παράσταση «Πέτρες στις τσέπες τους» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης και το φιλί που κάποια στιγμή δίνει στον συμπρωταγωνιστή του Κρατερό Κατσούλη.

«Πες μου τι αισθάνεσαι όταν φιλάς έναν άνδρα. Όταν το κάνατε πρώτη φορά υπήρχε γέλιο;», τον ρώτησε με το καλημέρα σας ο Λιάγκας, αιφνιδιάζοντας και τη Φαίη, αλλά και τον Παναγιώτη.

«Όχι δεν υπήρχε καθόλου γέλιο. Το κάναμε πολύ σοβαρά. Μας το έδειξε ο Πέτρος και στους δύο. Το έδειξε μια στον ένα και μετά επειδή δεν κατάλαβα το έδειξε και σε μένα. Ήταν εξαιρετικός στη διδασκαλία. Απορώ τόση εμπειρία από πού την έχει αντλήσει», είπε ο ηθοποιός για να καταλήξει στη δήλωση… ΒΟΜΒΑ!!!!

«Είναι καλός! Ξέρεις τι απαλά χείλη που έχει; Είναι απίστευτο. Έχει πιο απαλά χείλη από τον Κρατερό. Ο Κρατερός βέβαια έχει μια ζωώδη σεξουαλικότητα, αλλά ο Πέτρος έχει πολύ απαλά χείλη. Δηλαδή η Ελπίδα είναι πολύ τυχερή γυναίκα», είπε.

Και όχι δεν βρίσκεστε σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου παρακολουθείτε αυτόν το διάλογο. Όλα αυτά τα… πιπεράτα ειπώθηκαν το πρωί.

Και σας έχω κι άλλα. Τι είπε το στόμα του Παναγιώτη, όχι πείτε μου τι;

«Για μένα είναι πιο αμήχανο να κάνω μια ερωτική σκηνή με γυναίκα, από το να φιλήσω τον Κρατέρο!!!!», είπε ο ηθοποιός.

Όχι βρε κουτά ηρεμήστε. Ο Παναγιώτης παραμένει φανατικός straight, απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει ο άνθρωπος όταν έχει να κάνει μια ερωτική σκηνή και γύρω του είναι όλο το συνεργείο!!!!

Μέσα σε όλα αυτά, πήρε και τηλέφωνο ο Πέτρος Φιλιππίδης για να συμμετάσχει στην κουβεντούλα. Άλλωστε για τα δικά του χείλη μιλούσαν τόση ώρα.

«Εγώ τα δικά μου χείλια δεν τα έχω δοκιμάσει, τον Παναγιώτη πρέπει να ρωτήσετε», είπε, για να του επιβεβαιώσει ο ηθοποιός ότι είπε τα καλύτερα.

Δείτε το video…