Για την σχέση του με την αγαπημένη του Ρούλα Ρέβη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη ο Αποστόλης Τότσικας. Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε για ποιον λόγο δεν παντρεύεται και δη με θρησκευτικό γάμο την γνωστή φωτογράφο: «Δεν παντρεύομαι γιατί θεωρώ περιττό, ιδίως σε αυτές τις εποχές που περνάμε, το να δίνεις λεφτά για να επισημοποιήσεις κάτι. Δεν είμαι κατά του γάμου. Άλλοι το κάνουν, άλλοι δεν το κάνουν, άλλοι αργούν να το κάνουν. Αλλά έχει να κάνει με το πώς είσαι εσύ με τον άνθρωπό σου».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιο στοιχείο του εκνευρίζει περισσότερο από καθετί την σύντροφό του: «Το ότι παίζω ντραμς στο σπίτι. Δεν έχω αληθινά. Εχω practice pad. Είναι πλαστικές βάσεις που δεν κάνουν το θόρυβο των πραγματικών αλλά όσο να το κάνεις έχουν μια… δυναμική».

Σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά του αυτό το διάστημα, απάντησε: «Όλα καλά, μια χαρά. Δεν έχω κανένα λόγο να γκρινιάζω. Απλά πρέπει στην Ελλάδα τα πράγματα να ξεκινήσουν όλα από την αρχή, να αλλάξουμε τα μυαλά μας, τη σκέψη μας. Να αρχίσουμε να εξελισσόμαστε σαν Έλληνες και σαν χώρα γενικότερα».

Σχολιάζοντας την κρίση στην ελληνική τηλεόραση, χαρακτήρισε τον εαυτό του τυχερό που δουλεύει: «Εμείς που δουλεύουμε έχουμε κερδίσει τουλάχιστον το ψυχολογικό κομμάτι του πράγματος, γιατί το οικονομικό είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Γιατί κάθε μέρα, ειδικά από χτες με τη ψήφιση, δεν ξέρουμε τι μέρα μας ξημερώνει».

Όταν, τέλος, η Ελένη Μενεγάκη αστειεύθηκε με το πόσο αδύνατος είναι και εκείνος και η Ρούλα Ρέβη, απάντησε: «Σε γενικές γραμμές, είμαστε πειθαρχημένοι. Τρώμε βέβαια. Πώς δεν τρώμε; Αλλά οι διατροφικές μας συνήθειες είναι τέτοιες που παραμένουμε αδύνατοι».