​«Μάχη» με τον καρκίνο δίνει εδώ και περίπου τρεις μήνες ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον, όπως ανακοίνωσε το γνωστό συγκρότημα μέσω της ιστοσελίδας του!

Ο 56χρονος τραγουδιστής διεγνώσθη με καρκίνο στη γλώσσα, έπειτα από όγκο που ανακάλυψαν οι γιατροί στο ευαίσθητο αυτό σημείο.

«Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Μπρους επισκέφτηκε τον γιατρό του για ένα τσεκ απ ρουτίνας. Αυτό οδήγησε σε περαιτέρω τεστ και βιοψία, από όπου αποκαλύφθηκε ο κακοήθης όγκος στη γλώσσα του. Χθες, ολοκληρώθηκε η θεραπεία με χημειοθεραπείες και ακτινολογίες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως διαβεβαίωσαν οι γιατροί, ο διάσημος καλλιτέχνης αναμένεται να αναρρώσει πλήρως τους επόμενους μήνες, αφού ακολούθησε με επιτυχία την προτεινόμενη θεραπεία.

«Ο όγκος διαγνώσθηκε σε αρχικό στάδιο και η πρόγνωση είναι αρκετά καλή… ο Μπρους είναι καλά, λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις…», συνεχίζει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι στα τέλη Μαΐου θα υπάρξουν νεότερα και ζητώντας από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του frontman και της οικογένειάς του.