​Στα «σκαριά» βρίσκεται η νέα ταινία του «James Bond 24: Spectre»!

Όπως θα δείτε τόσο στις φώτο όσο και στο video που είδε το φως της δημοσιότητας, οι συντελεστές της ταινίας βρίσκονται στις Άλπεις, και συγκεκριμένα στο Sölden της Αυστρίας.

bond-cast_3127790k.jpg
Πρόκειται για έναν από τους διασημότερους χειμερινούς προορισμούς, ιδανικού για σκι αλλά και για καταδιώξεις στα χιόνια, σαν αυτές που θα δούμε και στην 24η ταινία του «James Bond», με τον Ντάνιελ Κραιγκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, για 4η φορά.

bon-car_3127754k.jpg
Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει για δεύτερη φορά ο Σαμ Μέντες, ο οποίος αποκαλύπτει και το καινούργιο αυτοκίνητο του πράκτορα 007, που είναι μια ειδικά σχεδιασμένη για την ταινία ασημένια δίπορτη Aston Martin DB10 coupé.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου του 2015, ενώ το αρκτικόλεξο που έχει χρησιμοποιηθεί και παλαιότερα στις ταινίες του «James Bond», σημαίνει:

«Special Executive (ή Executor) for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion» (SPECTRE).

Εκτός πάντως από εντυπωσιακά πλάνα, η 24 ταινία του πράκτορα 007 θα έχει και γκλαμουράτες «εισόδους».

Θα δούμε τον Κρίστοφερ Γουόλτζ στο ρόλο του «κακού», την Λεά Σεϊντού την οποία θυμάστε από τον ρόλο της στην ταινία «La Vie D’ Adele», αλλά και την 50χρονη καλλονή Μόνικα Μπελούτσι.

(Ο Ντάνιελ Κραιγκ με τον Κρίστοφερ Γουόλτζ)

craigwaltz.jpg

(Η Λεά Σεϊντού)

lea.jpg

(Εξ΄αριστερών, η Μόνικα Μπελούτσι)
ladies.jpg

Προς το παρόν πάντως, κάντε κλικ στο δυο λεπτών video και πάρτε μια γεύση από τα backstage του «James Bond».