​Ένα ποίημα για ανθισμένες αμυγδαλιές και φωτογραφίες «ανέβασε» τα μεσάνυχτα η Βέφα Αλεξιάδου, συνεχίζοντας τις αναρτήσεις μετά τον θάνατο και της μεγάλης της κόρης, Άντζυς!

«Γιατί βιάστηκες να ανθίσεις όμορφή μου αμυγδαλιά, δεν κρυώνεις, δεν παγώνεις, δεν φοβάσαι τον βοριά; Τον φοβάμαι η καημένη σαν φυσάει δυνατά και τα άσπρα μου λουλούδια τα τινάζει, τα μαδά. Μα ανθίζω για να δώσω στα μελίσσια που πονώ, λίγο μέλι που πεινάνε και το κρύο μου ξεχνώ», έγραψε η μαγείρισσα στο Facebook, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες με ανθισμένες αμυγδαλιές.

amygdaliavefa.jpg

Την ώρα που τα συλλυπητήρια μηνύματα συνεχίζονται, η Βέφα ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξή του, ωστόσο, η ίδια αποφεύγει, μέχρι στιγμής, να εκφράσει σκέψεις και συναισθήματα για τον χαμό της Άντζυς, περίπου τέσσερις μήνες μετά από εκείνον της Αλεξίας. Εξάλλου, σε αντίθεση με την αντίδρασή της όταν πέθανε η Αλεξία, η γνωστή μαγείρισσα απέφυγε να κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης ή να γράψει κάποια λόγια στη σελίδα της στο Facebook.

Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, την ημέρα που πέθανε η Άντζυ, την Τρίτη, ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της μιλούν για άσχετα με το πένθος της θέματα, ενώ, μετά την κηδεία της 54χρονης, την Τετάρτη, σχολίασε τις... εξελίξεις στο έκτακτο Eurogroup.