ρεπορτάζ: Βαγγέλης ΘεοδώρουΜέσα από το star.gr η Βίκυ Γεροθόδωρου επέλεξε να βάλει τέλος σε όσα ακούστηκαν για το νέο τραγούδι της Τάμτα, που είχε ως αποτέλεσμα να αποσυρθεί λόγω νομικού κωλύματος και να επανακυκλοφορήσει με αλλαγμένο στίχο!


Σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί, η γνωστή στιχουργός αρνήθηκε να βάλει το όνομά της μαζί με ακόμα μία στο τραγούδι «Άκου την Καρδιά», με αποτέλεσμα η δεύτερη να κινηθεί νομικά. Τελικά, το νέο τραγούδι της Τάμτα αποσύρθηκε και κυκλοφόρησε ξανά υπό τον τίτλο «Νιώσε Την Καρδιά».


«Αρνήθηκα να μοιραστώ το τραγούδι, το οποίο έγραψα εντελώς μόνη, με μια στιχουργό η οποία κατά σύμπτωση είχε γράψει το τραγούδι με τον ίδιο τίτλο, «Άκου Την Καρδιά». Καμία άλλη φράση δεν συνέπιπτε, οπότε -και επειδή έγινε εντελώς τυχαία και η φράση είναι πολύ κοινότυπη και ήδη χρησιμοποιημένη στο τραγούδι- θεώρησα απαραίτητο να αποσυρθεί και να βγει με τον τίτλο «Νιώσε Την Καρδιά». Έτσι, δεν μπορεί πια να έχει η άλλη στιχουργός παράλογες απαιτήσεις», δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr η Βίκυ.


Μάλιστα, η στιχουργός –που έχει υπογράψει στιχουργικά δεκάδες επιτυχίες πολλών καλλιτεχνών- συμπλήρωσε: «δεν έχω κανένα πρόβλημα να μοιραστώ τραγούδι με κάποιον και το έχω κάνει αρκετές φορές. Εφόσον, βέβαια, υπάρχει πραγματική σύμπραξη και όχι συμπτωματική χρήση μια ίδιας και τόσο συνηθισμένης φράσης».Ακούστε το τραγούδι «Νιώσε Την Καρδιά»