​Το έβδομο παιδί τους εί��αι έτοιμοι να καλωσορίσουν στην οικογένειά τους, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί!

Σύμφωνα με το αυστραλιανό περιοδικό «Closer», οι δυο ηθοποιοί υιοθέτησαν τον δυο ετών Μούσα από τη Συρία, και από μέρα σε μέρα τον περιμένουν στο σπίτι τους, ώστε να γνωρίσει και τα έξι υπόλοιπα «αδερφάκια» του!

rexfeatures_1489458c_646x363.jpg
Την απόφαση πήρε το διάσημο ζευγάρι, έπειτα από μια επίσκεψη της 39χρονης ηθοποιού σε στρατόπεδο προσφύγων στην Τουρκία, στα πλαίσια του ρόλου της ως πρέσβειρας των Ηνωμένων Εθνών για την Unicef.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν η Τζολί ενημερώθηκε για την ιστορία του Μούσα συγκι��ήθηκε πολύ:

spl920525_001.jpg
«Ο Μούσα χαμογελούσε πλατιά, και όταν είδε την ηθοποιό δακρυσμένη, την πλησίασε, την αγκάλιασε και της έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή».

Τότε η διάσημη σταρ «τον φίλησε στο μέτωπο, και για το υπόλοιπο της επίσκεψης της στο στρατόπεδο, οι δυο τους έγιναν αχώριστοι», αναφέρουν όσοι είδαν το περιστατικό από κοντά.

spl920525_006.jpg
Να σημειωθεί πως ο 2 ετών Μούσα είναι ορφανός, γι΄αυτό και οι Μπραντζελίνα ξεκίνησαν αμέσως τις διαδικασίες υϊοθεσίας.

Προς το παρόν πάντως, ούτε η 39χρονη Τζολί, ούτε ο 50χρονος Πιτ έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν να αποκτούν το έβδομο παιδί τους.

spl924395_072.jpg
Να υπενθυμίσουμε, πως το ζευγάρι έχει ήδη τρία βιολογικά παιδιά (την Σιλό και τα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ) και άλλα τρία υϊοθετημένα (τον Μάντοξ, τον Πακ και την Ζαχάρα).