​Σε πάνω από 100 επεμβάσεις είχε υποβληθεί ο σούπερ σταρ Μάικλ Τζάκσον!

tryety.png
Εκατομμύρια φανς του όμως θα ήθελαν να τον δουν πως θα ήταν εάν δεν είχε κάνει όλες αυτές τις πλαστικές που αλλοίωσαν και κατέστρεψαν το πρόσωπό του…

ry yjuyj.pngewrarr.png
(Εδώ τον βλέπετε σε παιδική ηλικία)

Ο βασιλιάς ��ης ποπ στην αρχή ήθελε να αλλάξει μόνο τη μύτη του. Όμως κατέληξε να έχει αλλάξει εντελώς την όψη του.

gfdhj.png
Πέρασε 30 χρόνια από τη ζωή του προσπαθώντας να πετύχει την τελειότητα και πέθανε απεγνωσμένος και μόνος προσπαθώντας να διορθώσει τις ζημίες που του είχαν προκληθεί στο σώμα αλλά και στην ψυχή του από τις επεμβάσεις.

rwytry.png
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον έκανε τόσες πλαστικές σε μια προσπάθεια να μοιάσει στην Νταϊάνα Ρος, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι τις έκανε προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος ομοιότητας με τον πατέρα του που μισούσε.

yjtyutuy.png
Ένα νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ με θέμα τις πλαστικές και τον εθισμό σε αυτές αποκαλύφθηκαν πολλά από τη σχέση... εξάρτησης που είχε ο Μάικλ Τζάκσον με τις αισθητικές επεμβάσεις.

rtywt.png
Ειδικοί, που μίλησαν στην κάμερα του ντοκιμαντέρ, ανέφεραν ότι ο Μάικλ Τζάκσον πιθανότατα έπασχε από μια ασθένεια η οποία δημιουργεί στους πάσχοντες μια διαστρεβλωμένη άποψη της εμφάνισής τους.

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε και η φωτογραφία, που έγινε με τη βοήθεια ένας προγράμματος υπολογιστή, για το πώς θα ήταν ο Τζάκσον σήμερα, αν ζούσε και αν δεν είχε κάνει καμία πλαστική επέμβαση:

tyieutyu.png