Μια νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η Θωμαή Απέργη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πυροδότησε και πάλι τις φήμες που την θέλουν να έχει αδυνατίσει σε ανησυχητικό βαθμό!

Όπως βλέπετε, η τραγουδίστρια ποζάρει στο φακό με μπορντό μίντι φούστα και crop top του ίδιου χρώματος δείχνοντας στους followers της ότι έχει χάσει κιλά!

thomai_apergi_8.jpg

Άλλωστε, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, ποτέ δεν έχει κρύψει τη «μάχη» της με τα παραπανίσια κιλά η οποία άρχισε από την εφηβική της ηλικία! Μάλιστα, σε συνετεύξεις της έχει μιλήσει πολλές φορές για τον άσχημο τρόπο που την αντιμετώπιζαν επειδή ήταν πιο παχουλή!

«Όλα θέλουν πρόγραμμα και πειθαρχία. Κι εμένα μ΄αρέσει αυτό. Το συνειδητοποίησα στην ενή��ικη μου ζωή. Χρειάστηκε προσπάθεια, αλλά έγινε σταδιακά και όχι απότομα. Τα 20+ κιλά, άρχισαν να πέφτουν σταδιακά. Σε αυτό που είμαι τώρα, είμαι λίγο καιρό και δεν έχω σταθεροποιηθεί. Γύρω στα 4-5 χρόνια χρειάστηκε για να χάσω τα κιλά. Γυμναζόμουν πάντα, αλλά δεν φαινόταν ποτέ στο σώμα μου, λόγω επιπλέον κιλών. Τα κιλά χάθηκαν βασικά με διατροφή, σε συνδυασμό με γυμναστική» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της ενώ είχε προσθέσει: «Πεθαίνω για γλυκά και υδατάνθρακές, και αύξησα τις πρωτεΐνες, τις σαλάτες και τα φρούτα που δεν τα είχα σε πολύ εκτίμηση».