Ένοχος για βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού, ασέλγεια σε άλλα τέσσερα και προσπάθεια βιασμού μιας 10χρονης, κρίθηκε από βρετανικό δικαστήριο ο αστέρας του glam rock Γκάρι Γκλίτερ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο σταρ της δεκαετίας του ’70, πατέρας τριών παιδιών από δύο γάμους, είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2012 για σκάνδαλο παιδεραστίας και είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, ωστόσο, προέκυψαν νέα στοιχεία εναντίον του και παραπέμφθηκε σε δίκη.

gglitter-yipes.jpggary-glitter-charged-yewtree.jpeg

Οι υποθέσεις αφορούν την περίοδο μεταξύ 1977 και 1980, ενώ ο 70χρονος σήμερα τραγουδιστής, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως οι γυναίκες που τον καταγγέλλουν λένε ψέματα.

stream_img.jpg

Κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ακούστηκαν πράγματα που σοκάρουν: μεταξύ άλλων, μία 10χρονη βρέθηκε στο κρεβάτι του Γκλίτερ στο πολυτελές σπίτι που έχει στη βρετανική εξοχή και κατάφερε να το βάλει στα πόδια την τελευταία στιγμή, μία 13χρονη που τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι κατέληξε να κάθεται στα γόνατά του κι εκείνος να την χαϊδεύει, ενώ, μετά από live εμφάνισή του, κάλεσε 12χρονο κορίτσι στο ξενοδοχείο του και, αφού το «πότισε» σαμπάνια, έκανε σεξ μαζί του!

2525541500000578-2941348-image-m-69_1423153102529.jpg

«Ήταν ένα σεξουαλικό αρπακτικό που εκμεταλλευόταν το ότι ήταν σταρ για να προσελκύει νεαρά κορίτσια, τα οποία τον εμπιστεύονταν και ένιωθαν δέος λόγω της φήμης του», είπε στο δικαστήριο ερευνητής της Αστυνομίας και πρόσθεσε: «το ότι δεν νιώθει τύψεις και υποστηρίζει ότι όλα είναι ψέματα κάνουν τις κατηγορίες ακόμα πιο απαράδεκτες».

Ο Βρετανός σταρ, που έχει κάνει τρία χρόνια φυλακή στο Βιετνάμ για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών, προφυλακίστηκε και η ποινή του θα γίνει γνωστή στις 27 Φεβρουαρίου.