​Την ζωή της με τον πιο τραγικό τρόπο, αφαίρεσε η Σακάρα Τέιλορ, βασίλισσα ομορφιάς της Βρετανίας, και μια από τις πιο γνωστές χορεύτριες, έχοντας λάβει πολλά βραβεία παγκοσμίως.

PAY-Shakara-Taylor-and-David-Ravencroft.jpg
Η 31χρονη καλλονή, έπεσε από τον 8ο όροφο ενός κτιρίου στην Καραϊβική, όταν ο αρραβωνιαστικός της, Ντέιβιντ Ράβενσκροφτ, της ανακοίνωσε ότι θα αναβάλουν τον γάμο τους.

Για την ακρίβεια της είπε ότι είναι καλύτερα «να μην βιαστούμε και να περιμένουμε να δούμε πως θα είμαστε σε έξι μήνες».

PAY-Shakara-Taylor (1).jpg
Αν και εκείνη τη στιγμή η Σακάρα έπαθε ένα σοκ, λίγο αργότερα ηρέμησε και το δέχτηκε.

Όμως μερικές εβδομάδες αργότερα, όλα άλλαξαν.

Μια μέρα,η 31χρονη χορεύτρια, τον πήγε στο γυμναστήριο, του έδωσε ένα φιλί και μια αγκαλιά, και τον αποχαιρέτησε λέγοντας του ότι θα έρθει να τον πάρει αργότερα.

Αυτό όμως δεν συνέβη ποτέ. Της ��στειλε μήνυμα να δει που είναι, δεν του απάντησε και έτσι επέστρεψε με Taxi στο σπίτι, για να μάθει ότι η Σακάρα είχε πέσει από τον 8ο όροφο ενός κτιρίου στην Καραϊβική.

Μετά τον θάνατό της πάντως, έγινε γνωστό πως η καλλονή χορεύτρια υπέφερε από διπολική διαταραχή, είχε ιστορικό κλινικής κατάθλιψης και ένα διάστημα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ βασανίζονταν και από διατροφικές διαταραχές, εθισμό στα ναρκωτικά, αλλά και στο αλκοόλ.

Μάλιστα στο παρελθόν, είχε προσπαθήσει να αφαιρέσει ξανά την ζωή της δυο φορές.