Στο Θεό ��χει εναποθέσει τις ελπίδες της η οικογένεια της 21χρονη μοναχοκόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία νοσηλεύεται από το Σάββατο σε κωματώδη κατάσταση στην Εντατική, ενώ αναπνέει με μηχανική υποστήριξη!

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, όπως σας έχουμε ενημερώσει, βρέθηκε από το σύζυγό της αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού τους, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από το θάνατο της μητέρας της (11 Φεβρουαρίου), η οποία βρέθηκε νεκρή το 2012, στην μπανιέρα ξενοδοχείου, στο Μπέβερλι Χιλς.

«Θα είναι ένα μακρύ “παιχνίδι” αναμονής», δήλωσε πηγή από την οικογένεια στο CNN, προσθέτοντας πως η 21χρονη αναπνέει χάρη στα μηχα��ήματα και παραμένει σε κώμα, ενώ η κατάσταση του εγκεφάλου της θα μπορέσει να γίνει γνωστή όταν ελαττωθούν τα ηρεμιστικά που της χορηγούνται!

MAIN-bobbi-Kristina-Brown.jpg

Ουδείς γνωρίζει τι οδήγησε την Μπόμπι Κριστίνα σε αυτή την κατάσταση. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η νεαρή δεν ανέπνεε και δεν είχε σφυγμό, ενώ το ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο έκανε λόγο για ζωή σε κίνδυνο. Άνθρωπος από την Αστυνομία τόνισε πως πιθανότατα πρόκειται για ιατρικό περιστατικό και δεν υπάρχουν ενδείξεις για χρήση ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

Συγγενείς και από τις δύο οικογένειες, Χιούστον και Μπράουν, βρίσκονται στο πλευρό της και προσεύχονται να ανανήψει, ζητώντας από τα ΜΜΕ να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη στιγμή. «Όλοι προσεύχονται κι ελπίζουν για το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή, προσθέτοντας ότι η κατάσταση της 21χρονης είναι δύσκολη