​Τις τελευταίες του μέρες ως… αρραβωνιασμένος φαίνεται πως περνάει ο Τζόνι Ντεπ: μπορεί προ ημερών να τον φωτογράφησαν με βέρα, ωστόσο, οι φήμες λένε ότι έχει προγραμματίσει να παντρευτεί με την Άμπερ Χερντ το επόμενο Σαββατοκύριακο!

Σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων, ο 51χρονος ηθοποιός και η 28χρονη αγαπημένη του θα περάσουν την «κουλούρα» στις 7 & 8 Φεβρουαρίου, στο ιδιωτικό νησί του Ντεπ στις Μπαχάμες, το Little Hall's Pond Cay, παρουσία 50 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων οι γονείς τους και τα παιδιά του ηθοποιού.

01AST012010051256375017014.jpg

Επικαλούμενα άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού, τα δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως η ημερομηνία «κλείδωσε» με βάση τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού, ο οποίος, μόλις ολοκληρώσει τη νέα του ταινία στο Λονδίνο, θα «πετάξει» για Αυστραλία, για τους «Πειρατές Της Καραϊβικής».

johnny-amber-2--a.jpg

Τζόντι Ντεπ και Άμπερ Χερντ γνωρίστηκαν το 2011, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία «The Rum Diary». Άρχισαν να βγαίνουν επίσημα το 2012, μετά τον χωρισμό του 51χρονου σταρ από την μητέρα των παιδιών του, την Βανέσα Παραντί, την οποία δεν στεφανώθηκε ποτέ, ενώ τον Δεκέμβριο του 2013 αρραβωνιάστηκαν.