​Για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Τσούνη, από τον οποίο χώρισε πριν από περίπου έξι μήνες, μίλησε η Ελένη Χατζίδου, αποκαλύπτοντας τι τους οδήγησε στο φινάλε έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης!

«Ένιωσα πως δεν άντεχε το επάγγελμά μου και πως είχε χάσει το χαμόγελό του. Τον ενοχλούσε το ότι ήμουν με ένα κινητό στο χέρι. Από εκεί που είχε τον πρωταρχικό ρόλο, πέρασε σε δεύτερη μοίρα… Τον έβλεπα ότι δεν μπορούσε άλλο και με έπνιγε κι εμένα αυτό. Δεν υπήρχε ευτυχία, είχε χαθεί η σπίθα », λέει η Ελένη και προσθέτει ότι ο χωρισμός ήταν δική της απόφαση.

Η τραγουδίστρια παραδέχεται πως δεν έκλαψε λόγω του χωρισμού, αλλά και ότι υπήρξαν στιγμές που μετάνιωσε για την επιλογή της. «Δεν είμαι 20 ετών και ήμασταν μαζί τεσσεράμισι χρόνια, θα μπορούσαμε να είχαμε ένα παιδί. Ήταν ένας άνθρωπος που θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς και σκεφτόμουν πως έξω υπάρχουν πολλοί βλάκες. Όμως επέλεξα να μη συμβιβαστώ. Δεν θα μείνω με κάποιον απλά για να κάνω οικογένεια», αναφέρει.

Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης;
«Όχι. Το γεγονός ότι μπορώ να τον σκέφτομαι με άλλη και να μη με νοιάζει σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας πια. Δεν μου έχει λείψει. Δεν έχω την ανάγκη να τον πάρω τηλέφωνο και να τον δω. Τον αγαπώ σαν άνθρωπο, είναι κομμάτι της ζωής μου. Στενοχωριέμαι, όμως, γιατί δεν νομίζω ότι του έχει περάσει, έχει κάνει προσπάθειες… Προσωπικά θα μπορούσα να είμαι φίλη με πρώην μου, πάντως», απαντά ξεκάθαρα η Ελένη!