​Στη μακρινή Αυστραλία μετακόμισε η Νάσια Κονιτοπούλου, που εγκατέλειψε την Ελλάδα σε μια προσπάθεια να ορθοποδ��σει οικονομικά, αλλά και για να κάνει μια νέα αρχή με τον εν διαστάσει σύζυγό της!

Η τραγουδίστρια -κόρη του Γιώργου Κονιτόπουλου, που συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας στο νησιώτικο τραγούδι- έφυγε από την Ελλάδα πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες, μαζί με τον Μιχάλη Γιαμπεράκη, με τον οποίο είναι σε διάσταση αλλά συνεργάζεται.

konitopoulou1.jpg

Αφορμή για την μετακόμιση στο Σίδνεϋ στάθηκε η πρόσκληση φίλων τους, οι οποίοι, μάλιστα, τους προσέφεραν τα εισιτήρια και δωρεάν διαμονή.

«Το επάγγελμα μας περνάει μεγάλη κρίση στην Ελλάδα. Δουλειές πλέον δεν υπάρχουν. Και εγώ και ο σύζυγος μου, που είναι δεξιοτέχνης του βιολιού και κάνουμε κοινές εμφανίσεις, αντιμετωπίζουμε τα ίδια οικονομικά προβλήματα», δηλώνει σε καθημερινή εφημερίδα η Νάσια, η οποία «ανέβαζει» στα social media φωτογραφίες από το νέο της ξεκίνημα.

konitopoulou2.jpg

Όπως προσθέτει, έχουν προθεσμία δύο μηνών για να βρουν μόνιμη δουλειά και να εγκατασταθούν στη χώρα, ενώ ο γιος τους δύσκολα θα τους ακολουθήσει αν και η ίδια θα το ήθελε πολύ.