​Περίπου ένα μήνα αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους ο Άκης Πετρετζίκης και η Demy, με πηγές από το περιβάλλον τους να λένε ότι το «παλεύουν»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life», ο σεφ και η τραγουδίστρια, που ήταν ζευγάρι για περίπου δύο χρόνια, προσπαθούν να ξεπεράσουν την κρίση και, μάλιστα, πρόσφατα βγήκαν για καφέ στη Βουλιαγμένη, όπου και τους είδαν να κάθονται μαζί και να συζητούν.

Άνθρωποι από το περιβάλλον τους επιβεβαιώνουν πως ο χωρισμός δεν είναι οριστικός και, εκτός α��ό τις συναντήσεις, ο Άκης και η Demy επικοινωνούν τηλεφωνικά. Μάλιστα, φίλοι του σεφ παραδέχονται ότι σε εξόδους τους είναι «κολλημένος» με το κινητό, ανταλλάσσοντας μηνύματα με την τραγουδίστρια.

«Καμιά φορά οι σχέσεις δεν λειτουργούν και δεν πρέπει να μετανιώνεις για τίποτα, ούτε για το κλάμα, ούτε για την ευαισθησία, ούτε για τίποτα», δήλωσε πρόσφατα η Demy και απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα αν χώρισε ή όχι, ενώ ο Άκης είπε σε συνέντευξή του ότι δύσκολα έχει προσωπική ζωή ένας μάγειρας